søndag den 28. oktober 2012

Fagre nye verden

Frej har for alvor opdaget at der er mere i verden end mad, han udforsker og kigger med store øjne på alt det nye. I ugen der er gået, har vi slappet af oven på en dejlig, men lidt voldsom weekend, Frej sov næsten hele søndag og det meste af mandag. Men vi har dog haft tid til lidt dejlige besøg fra bl.a. Frederik (og hans Far og Mor, Rene og Louisa). Vi har også været til Halloween i Tivoli. Det var hyggeligt. I Torsdags var vi til 5-ugers undersøgelse hos lægen. Frej blev målt, vejet og mærket på. Han er helt perfekt og bomstærk. Ja og så er han VOKSET, han vejer 5450 g og er 56 cm lang, så han har taget mere end 2 kg på, på 5 en halv uge :O Det er temmelig meget, da spædbørn normalt tager 150-200 g på om ugen, men Frej er forud for sin tid (for ammebørn kan ikke være for tykke) og har indtil nu taget lige under 400 g på om ugen.
Frej ligger på maven og kigger på sin sommerfugl...
 ... men vasketøjet er meget mere interessant!
 Frej er rigtig dygtig til at holde sit hoved.
Frej er SÅ nysgerrig!
 Er det bare mig eller bliver Frej mere og mere rødhåret? 
:D
 Frejs fine nye aktivitetstæppe, Fra Olde i Brørup.
 Det ser sørme ud som om at Frej smiler eller griner. Men det er desværre bare Mor der har været heldig med kameraet. Frej smiler ikke bevidst endnu, men det kommer nok snart.
 Frej er helt vild med aktivitetstæppet og kan hvis det passer ham, ligge i op mod et kvarter og kigge helt alene. Det er dejligt, for så kan Mor få lov at spise.

1 kommentar:

  1. fine fotografier fra frække Frejs forrygende fridage - kh morfar

    SvarSlet